Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdivenine malik yapmak koskocaman bir avantajdır. Nasıl bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen koca binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak nasıl bir yangın merdivenine ehil tamamlanmak derunin binanızın yeni olması evet da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Bapnın kilidini açan degaje terk sistemini etkinleştirmek sinein bir hareketli cihaz, anahtarlık yahut ulaşım kartları kullanılır.

Sertifikasız yangın bapları da yangın kapısı yaraşıklı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir almaşık sunar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile Yangın Çıkış Kapısı müteallik tetkik geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

En yakışır fiyatı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en yarar yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin olduğu odaların baplarının Yangın Merdiveni Kapısı kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bapnın estetik dokuması ve istem edilen aksesuarların kullanımı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page