Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu üzere olabilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sefahat merkezi salon, idari birimler, kostüm bileğmedarımaişettirme odaları, gereç depoları dahil yekûn 2 bin metrekarelik kapalı bir alan olduğu, iç tadilatların bütün mekanlarda aynı anda yekten bünyeldığının anlaşıldığı ve bu nedenle çhileışan saykaloriın bu derece çok olduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

 Buna ivaz, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite katkısızlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangına karşı korunmakta size en yavuz hizmeti veren firmayı araştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe yarar üretim yapmaktayız. Aksi halde yapmış olduğumız meslekin medlulı kalmayacak ve insanoğlu zarar göreceklerdir.

Mono blok beden örgüsı dizi sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara isabetli şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara Yangın Merdiveni Kapısı ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı kucakin tabela mavi ve beyaz zehir; ivedili çıkış bapsındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Huzur skorsı: Binaların karşı skorsı kapıların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir tane ivedi çıkış bapsı bucak almalıdır. Etkili katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara reva olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page